Elektronica Service Rijnsburg kan o.a. de volgende apparatuur voor u repareren:

  LED TV / LCD TV / Plasma TV
  Versterker / Home Cinema Systeem / Multimedia apparatuur
  Blu-ray speler/ DVD speler / Platenspeler
  Accu lader / Omvormers zonnepanelen

Aan de hand van een klachtomschrijving valt enig sinds op te maken wat de oorzaak is. Maar een apparaat met een bepaalde klacht kan verschillende oorzaken hebben. Daarom is het noodzakelijk om het apparaat eerst te onderzoeken, zodat u weet wat er defect is en wij u een prijs voor de reparatie kunnen geven.

Voor dit onderzoek rekenen we € 30,-. Aan de hand daarvan kunnen we beoordelen of reparatie mogelijk en zinvol is. De onderzoekskosten worden op het uiteindelijke reparatiebedrag in mindering gebracht.

Repareren is iets wat we doen in de verloren uren, hierdoor kunnen wij het uurtarief laag houden (€ 40,- per uur). Ook proberen we eerst om losse componenten te vervangen in plaats van een compleet board (printplaat). Daarentegen is de doorlooptijd wat langer (1 tot 3 weken). De gemiddelde prijs voor een reparatie is € 90,- (inclusief de onderzoekskosten) plus de kosten voor de eventuele te vervangen onderdelen.

Boven de € 150,- plegen we sowieso eerst overleg, of reparatie wel zinvol is. U kunt uiteraard ook van te voren aangeven hoeveel u maximaal wilt uitgeven aan de reparatie.
Iets om rekening mee te houden is dat de fabrikanten van een Plasma / LCD / LED televisies een verwachte levensduur van 7 jaar opgeven. Een televisie van bijvoorbeeld 32 inch (81 cm) is al te koop vanaf € 175,-. Helaas is hierdoor het repareren van kleinere toestellen vaak niet rendabel.

U kunt op afspraak uw apparaat langs brengen, zodat wij deze kunnen onderzoeken. Reparatie op locatie is niet mogelijk, omdat dit een secuur werk is en we niet alle apparatuur en onderdelen mee kunnen nemen.

We hebben ook een haal- en brengservice. Deze service kost € 25,- exclusief voorrijkosten indien van toepassing.

Wij verzorgen eveneens schaderapporten, welke u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw