Uw TV ophangen / aansluiten / instellen

Heeft u een nieuwe televisie aangeschaft maar lukt het u niet om deze aan te sluiten of te installeren? Of begint u er liever helemaal niet aan? Dat begrijpen wij bij ESRB maar al te goed. Het kan ook allemaal nogal ingewikkeld klinken: HDMI aansluiting, Coax kabel, VGA aansluiting… Gelukkig is ESRB specialist op het gebied van het ophangen, aansluiten en installeren van uw televisie. Het maakt voor ons niet uit of u bij Ziggo, KPN, Tele2 of een andere provider u uw televisiepakket heeft afgesloten, wij zorgen ervoor dat het wordt geregeld.

Televisie-signaal verbeteren

Er is niets vervelender dan een storende televisie waarbij sneeuw, strepen of blokken op het scherm verschijnen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw televisiesignaal niet goed is. ESRB kan bij u ter plekke uitzoeken waar de ruis vandaan komt en direct actie ondernemen. Wij zorgen ervoor dat u daarna weer kunt genieten van een sneeuw-, streep- of blokvrij televisiebeeld.

Audio en afstandsbediening inregelen

Ook het instellen van een afstandsbediening kan nog wel eens voor problemen zorgen. Helemaal wanneer u twee of zelfs drie afstandsbedieningen bij uw televisie en bijbehorende apparatuur hebt gekregen. Zo krijgt u in sommige gevallen een afstandsbediening voor het verzetten van het net, een andere voor het regelen van het volume en het aan en uitzetten. Wij snappen dat dit niet praktisch is en helpen u graag verder om al deze functies op één afstandsbediening te verzamelen.

Levering en installatie Touchscreens / beamers / LCD schermen

Niet alleen thuis maar ook op werk kunnen wij u van dienst zijn. Heeft u bijvoorbeeld een presentatiesysteem in een van de vergaderzalen op kantoor en wilt u daar graag een professioneel presentatiesysteem ophangen? Ook dan kan Elektronica Service Rijnsburg u van dienst zijn. Wij plaatsen de beamer of het LCD scherm op de gewenste plaats en zorgen dat alle bedrading netjes wordt weggewerkt zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw volgende presentatie. Daarnaast kunnen wij u op kantoor bijstaan voor het leveren en installeren van een bureau inbouwunit met diverse aansluitingen zoals Data, 230V, HDMI, USB en Audio.

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier.