Installatie / configuratie PC en/of Laptop

Heeft u een nieuwe PC of laptop aangeschaft, maar loopt u vast in het installatieproces? Wij verzorgen graag de installatie van uw PC of laptop. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle programma’s die u aangeschaft of nodig heeft, na installatie direct bruikbaar zijn. Uiteraard zullen wij er ook voor zorgen dat uw PC of laptop direct wordt aangesloten op het internet of de wifi, zodat u ook direct het internet op kunt.

Naast installeren, kunnen wij uw PC of laptop ook her installeren. Dit is voornamelijk relevant wanneer u uw PC of laptop al een tijdje heeft en deze wat mankementen begint te vertonen. Het her installeren van een PC of laptop wordt ook wel opschonen genoemd. Bij het her-installeren zorgen wij er namelijk voor dat alle programma’s en/of bestanden die u niet meer nodig hebt, worden ‘opgeschoond’. Hierbij zorgen wij er indien gewenst ook voor dat er een back-up wordt gemaakt van documenten en/of foto’s die u niet kwijt wilt raken maar die de PC of laptop wel vertragen. Zo raakt u deze nooit voorgoed kwijt!

Internet aansluiten

Internet is onmisbaar in onze samenleving. Zonder internet, had u dit niet gelezen. Het aansluiten van internet is voor veel mensen dan ook een belangrijke stap wanneer ze bijvoorbeeld verhuizen of hun huis verbouwen. Internetproviders zoals Ziggo en KPN hebben op hun website vaak een stappenplan staan die u kunnen helpen bij het aansluiten van het internet. Maar wat doet u wanneer het aansluiten niet lukt en de internetprovider u niet snel kunt helpen? Dan belt u ESRB! Wij helpen u graag met het aansluiten van uw internet en gaan pas weg wanneer alles naar behoren werkt en u internet heeft op alle gewenste apparaten.

WiFi uitbreiden en optimaliseren

Net als internet in het algemeen, zijn we tegenwoordig bijna afhankelijk van onze wifi. We gebruiken het op onze laptop, telefoon en tablet. Het wordt dan ook als heel storend ervaren als er bepaalde ruimtes in het huis of kantoor zijn waar het wifi signaal zwak is. Mocht het voorkomen dat uw wifi signaal na de installatie zwak is, kunnen wij u helpen om het bereik ervan te vergroten.

Vaste telefonie / hosted VoIP

ISDN stopt in 2019. Daarom is het slim om nu al na te denken over een alternatief. Met Voice over IP (VoIP), ofwel bellen via internet, is er een beter en goedkoper alternatief beschikbaar. ESRB kan u helpen met de overstap van ISDN (of analoog) naar VoIP. Wij werken hiervoor samen met onze partner VoizXL, om zo een compleet pakket aan diensten te kunnen leveren.

VoizXL

 

 

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier.