Groepenkast vervangen

Wanneer uw huis voor 1974 gebouwd is en er sindsdien niks meer is gedaan aan de elektra, is de kans groot dat u geen aardlekschakelaar heeft. Aardlekschakelaars (afgekort ALS), ook wel verliesstroomschakelaar, differentieelschakelaar of aardwachter genoemd, zijn essentieel voor uw eigen veiligheid. Een aardlekschakelaar is namelijk een automatisch werkende schakelaar die een elektrisch apparaat spanningsloos maakt in het geval van lekstroom vanaf een bepaalde grootte. Het is daarom zeker aan te raden om een aardlekschakelaar toe te voegen aan uw groepenkast wanneer u deze nog niet heeft, om elektrocutie of brand te voorkomen. Ook is het verstandig om een groepenkast die u al een heel aantal jaren heeft, tijdig te vernieuwen. Na ongeveer 30 jaar hebben de stoppen namelijk hun beste tijd wel gehad en ontstaat er een kans op brand bij kortsluiting.

Extra groepen aanleggen voor kookplaat / wasmachine / zonnepanelen

Als u niet voldoende groepen in uw groepenkast heeft en verschillende elektrische apparaten tegelijkertijd gaat gebruiken, zullen de zekeringen springen of uitslaan omdat u meer dan 16 ampère gebruikt. Als dit meer dan eens bij u voorkomt, is het aan te raden om de groepenkast uit te breiden. Hierbij kan ESRB u van dienst zijn.

Stopcontacten plaatsen

Bij elektra is het eerste waar u aan denkt misschien wel ‘stopcontacten’. En dat is niet zo raar, door onze huizen verspreid zijn er soms wel tientallen terug te vinden aangezien we tegenwoordig bijna overal elektriciteit voor nodig hebben. Wilt u een stopcontact op een andere plek in huis en wilt u dat deze netjes wordt weggewerkt in de muur? Daar kan ESRB u bij helpen! Wij zorgen ervoor dat de stopcontacten op de door u gewenste plek worden geplaatst.

Installeren laadpaal voor elektrische auto

Opladen auto

Uiteraard kunnen wij bovenstaande werkzaamheden ook bij u op kantoor verzorgen. Bent u enthousiast en benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier.